A kép forrása: Blikk
Hogy kerül egy történetbe a világ egyik legismertebb kutatója, a zenész, a színész és a sportlegenda? Hát úgy, hogy mindannyian megfordultak már a budapesti Madhouseban, ráadásul saját, exkluzív menüjük is volt, csakúgy mint számos más művésznek, színháznak, ügynek. Ezeket az együttműködéseket mutatja be a Mad Cook Book, a kezdetektől, az ismert emberek saját történetein át, egészen a legizgalmasabb receptekig.
A budapesti Madhouse negyedik születésnapját ünnepli idén. Az elmúlt négy év alatt a hely craft bárból és bisztróból egy közösségi térre és gasztronómiai központtá alakult. A hely general managere, Takács György és executive chefe, Piszkor Norbert rendszeresen felkért ismert embereket és különböző szervezeteket közös menüalkotásra, melyek az illető személyiségéhez és tevékenységéhez igazodtak. A Mad Cook Book nevű gasztro kiadvány a hely és ismert emberek, ügyek, törekvések közös történetét mutatja be személyes sztorikon, novellákon, idézeteken, képeken és recepteken keresztül. A könyvben közel 50 recept található, melyek olyan ismert emberekkel és szervezetekkel készültek együtt, mint Kásás Tamás, Beton.Hofi, Fish Zenekar, Jane Goodall, Borbás Róbert, Ónodi Eszter, vagy Petykó István. A kiadvány elérhető a Madhouse-ban (1061 Budapest, Anker köz 1-3.) és a madhousebudapest.hu oldalon, ára 8990 Ft.