A kép forrása: Blikk
Bár Diana hercegné már 1997 óta nincs köztünk, az életével kapcsolatban mégis máig látnak napvilágot eddig még sosem hallott információk. Ezúttal egy volt királyi séf fedte fel, hogy az egykori walesi hercegné mely italokat részesítette előnyben.
Darren McGrady, a Buckingham-palotában 11 évig szolgálta II. Erzsébet királynőt, valamint Dianának is dolgozott a Kensington-palotában. A séf interjújában beszélt a hercegné kedvenc ételeiről és italairól, valamint Károly király volt feleségének italpreferenciáiról. II. Erzsébet királynő lefekvés előtti kedvenc itala a Puligny Montrachet bor volt, melyet a Kensington-palotában gyakran fogyasztottak. A hercegné nem volt nagy ivó, de kedvelte a chardonnay-t. A pezsgőt, a vörösbort és a koktélokat viszont kevésbé kedvelte. McGrady elmondása szerint Diana nem szerette a pezsgőt, mert az tőle nagyon vihogásra késztette, és a vörösbor pedig szörnyű fejfájást okozott neki.