Ehető műalkotások: Dóra csokrok az új gasztronómiai trend

Ehető műalkotások: Dóra csokrok az új gasztronómiai trend

Virágcsokorral kedveskedni mindig jó ötlet, hiszen sokan talán csak az édességnek örülnek jobban. Horváth Dóra csokraival azonban két legyet üthetünk egy csapásra. Szinte hihetetlen, de a kisgyermekes édesanya szemkápráztató költeményei mennyei édességeket rejtenek, amelyek megszólalásig (vagy ízlelésig?) hasonlítanak egy valódi bokrétára.

Horváth Dóra a Cups&Flowers Budapest tulajdonosa olyan muffinokat készít, amelyek virágoknak látszanak, de valójában ehetőek. Az alapját zestes muffinok adják, amelyeket vajkrém virágszirmokkal díszítenek. A recepteket Angliában tanulta, de azokat adaptálta a magyar körülményekhez. Egy csokor összeállítása akár 2 órát is igénybe vehet, a legnagyobb eddig egy 38 muffinból állt. Az árak 3490 és 49.900 forint között mozognak, de egyedi kéréseket is teljesítenek.

Tovább a cikkhez