Einstein ínyencsége: Albert Einstein szerinti legfinomabb olasz konyha receptje

A hírek szerint Albert Einstein (1879-1955) nagyon szerette az olasz konyhát, a húst azonban nem igazán. Egy idő után vegetáriánus itt lett a Nobel-díjas elméleti fizikus, aki erkölcsi kérdésként fogta fel a húsevést, úgy gondolta, hogy az ember a közhiedelemmel ellentétben nem is húsevő. Nem véletlenül lett a kedvence a húsmentes Fettuccine Alfredo.

Albert Einstein egy idő után vegetáriánus lett, és nagy kedvence volt a fetuccine alfredo olasz étel. Az olasz konyhát kedvelte, és receptet is készített hozzá. A fetuccine alfredohoz szükséges hozzávalók: tészta, vaj, fokhagyma, főzőtejszín, parmezán, só, bors. Az elkészítés lépései: tészta főzése, félretett főzővíz, vaj olvasztása, fokhagyma hozzáadása, tejszín és parmezán hozzáadása, főzés, tészta és szósz összeforgatása, tálalás.

Tovább a cikkhez