A kép forrása: Blikk
Egy amerikai rákkutató verte most félre a vészharangot, állítva: gyakorlatilag a klinikáján jelentkező összes új beteg 45 év alatt. A doktor, vizsgálva a páciensek hátterét, egy közös pontot talált. És hogy még tovább menjünk: ez a bizonyos ok valószínű, hogy ön életében is jelen van, de tehet ellene!
Az ultrafeldolgozott Elelmiszerek rendszeres fogyasztása drámai demográfiai változásokat okoz a rákos megbetegedések terén, az új páciensek mindegyike 45 év alatti. Az Egyesült Államokban elfogyasztott élelmiszerek közel 75 százaléka ultrafeldolgozott és káros összetevőkkel tele. A trend aggasztó, és jelentős hatással lehet az egészségügyi rendszerre és a társadalomra. Az ultrafeldolgozott élelmiszerek fogyasztása és az egészségtelen életmód hozzájárulhat a rákos megbetegedések növekedéséhez. Az amerikaiaknak fontos tudniuk kell az élelmiszerek összetevőit, és az orvosoknak beszélniük kellene betegeikkel az ultrafeldolgozott élelmiszerek fogyasztásának kockázatairól.