A kép forrása: Blikk
A cheddar sajt az egyik legnépszerűbb sajtfajta a világon, az érlelési időtől függően az íze lehet enyhe vagy intenzív, így mindenki megtalálhatja a kedvenc változatát. Állaga tömörebb, szilárdabb, mégis nagyon könnyen olvad, ami különleges textúrát biztosít akár a mai csirkemellnek, amit ez alkalommal rösztivel és tzatziki salátával ajánl Fásy Ádám.
Az alábbi recept a különlegesen finom cheddar sajtos csirkemell elkészítésének leírását tartalmazza, melyet a recept szerint cheddar sajttal, fokhagymával, vajjal és olívaolajjal készítünk el. Emellett a recept tartalmaz egy burgonyás étel és egy tzatziki saláta elkészítési módját is. A burgonyás ételhez burgonyát, vöröshagymát, vajat, olajat, sót és borsot használunk, míg a tzatziki salátához kígyóuborkát, görög joghurtot, fokhagymát, citromlevet, olívaolajat, sót és borsot alkalmazunk.