A kép forrása: Blikk
Ma egy ínycsiklandó, gazdag ízvilágú étellel folytatja Fásy Ádám a gasztronómiai kirándulást. Alapja a csirkehús és a friss zöldségek, a kéksajt pedig megolvadva krémes textúrát kölcsönöz neki.
A karcagi Nimród Bioétterem konyhafőnökének ajánlásával készült rizottó recept kiváló választás lehet azok számára, akik valami különleges és tápláló fogásra vágynak. A hozzávalók között szerepel csirkemell, cukkini, gomba, pritamin paprika, padlizsán, vöröshagyma, kéksajt, fehérbor, parmezán, rizottó rizs, sárgarépa, zöldség, olívaolaj, vaj, só, és bors. Az elkészítés lépései közé tartozik a rizottó rizs párolása, a hagyma üvegesre párolása olívaolajon, majd a rizs pirítása fehérborral. A zöldségeket és csirkemellet kockákra vágjuk, megpirítjuk, majd összekeverjük a rizzsel, hozzáadjuk a vajat, reszelt parmezánt, és kéksajtot.