A kép forrása: Blikk
Gyöngyöző húsleves, szaftos marhapörkölt, palacsinta – ezeket a mennyei fogásokat ezúttal nem Rómában szolgálták fel, méghozzá nélkülöző olaszoknak. Magyar László, és felesége, Magyarné Pócza Katalin már kilencedik alkalommal látogatta meg kis csapatával az olasz fővárost, hogy finomabbnál finomabb ételekkel tömje meg a rászoruló taljánok hasát.
Az ÍzvadÁszok Gasztronómiai Egyesület 5 fős csapata idén a Santissimo Redentore parókia menzáján főzött, fogásonként 200 adag ételt készítettek el. A legnépszerűbb étel az Újházi tyúkhúsleves volt, melyet többen is megkóstoltak. A kapuvári vitaminsaláta receptje is nagy érdeklődésre tartott számot. Az alapanyagokat magyar vállalkozók adományaiból vásárolták, a város polgármestere autót biztosított számukra. Ferenc pápa nagyra értékelte és köszönte meg a csapat áldozatos munkáját.