A kép forrása: Blikk
Amikor hűvösebbre fordul az idő, kint esik, fúj a szél, és egy kis melengető finomságra vágyunk, a leves mindig jó választást jelent. Az alábbiakban különböző nemzetek konyháiból ajánlunk egy-egy nagy kedvencet, amelyek különösen finomak és laktatóak.
Az alábbi receptek mindegyike könnyen, gyorsan elkészíthető. Az első recept egy ízletes mexikói kukoricás húsos tál, amelyben megtalálható a hagyma, fokhagyma, paprika, darált hús, kukorica, sajt és tejszín. A második recept egy könnyű zöldségleves, amelyet burgonyából, gyökérzöldségekből, hagymából készítenek, tejföllel, petrezselyemmel és füstölt szalonnával tálalva. A harmadik recept egy finom spenótos ravioli csirkével, amelyet spenótos tésztából, csirkemellből, vöröshagymából, fokhagymából, sárgarépából, gombából készítenek.