Útrakelés a felszállás útján

Útrakelés a felszállás útján

Jó 15 éve a repülő turistaosztályán is ételt szervíroztak az utasoknak. Sokan fanyalogtak, hogy mikróban melegített moslék. Én imádtam, már csak azért is, ahogyan a légiutaskísérő rám mosolygott, amikor letette elém és megkérdezte: mit hozhat még? Nem úgy, ahogy a gyorsétteremben átdobják az ablakon a hamburgert, vagy ahogy annak idején menzás Marika néni csapta az alumínium tálcára a tökfőzelékes tányért.

Az utazás élményét a figyelem felkeltése teszi ellenállhatatlanná, a reptéri élmények megidézik az időtlen hagyományokat és az eleganciát. A légi társaságok árversenyének eredményeként az utazók kénytelenek fizetni az étkezésért, azonban a jó modor, a kedvesség és a mosoly továbbra is ingyenes. Az utas észrevette a légiutaskísérő rosszkedvét, és inkább csendben marad.

Tovább a cikkhez