A kép forrása: Bors
Készítsünk olyan fogásokat, amelyek néhány ezer forintból elkészíthetőek, de mégis kellően laktatóak, és az egész családot elkápráztatjuk velük.
A receptek alapján készítettünk egy 65 perces elkészítési idővel rendelkező Bakonyi palacsinta, 40 perces elkészítési idővel rendelkező Újhagymás-kapros burgonyafőzelék, valamint 45 perces elkészítési idővel rendelkező Zöldborsós csirkemáj, illetve 120 perces elkészítési idővel rendelkező Sült lapocka sütőtökpürével
A receptekben szereplő személyek nevei:
– Bakonyi palacsinta: petrezselyem
– Újhagymás-kapros burgonyafőzelék: kapor
– Zöldborsós csirkemáj: petrezselyem
– Sült lapocka sütőtökpürével:
A receptekben szereplő országnevek:
– Bakonyi palacsinta: Magyarország
– Újhagymás-kapros burgonyafőzelék:
– Zöldborsós csirkemáj:
– Sült lapocka sütőtökpürével:
A receptek hírkategóriája: gasztronómia, receptek
A kulcsszavak: palacsinta, burgonyafőzelék, csirkemáj