A rántott hús ropogósra süléséhez fontos a megfelelő hőmérséklet és sütési idő betartása. A kacsacomb ropogós és szaftos lesz, ha a bőrével felfelé sütjük, majd a félidőnél megfordítjuk. A májas ételek puhaságához ajánlott előtte pácolni és baconba tekerni őket. A sült krumplihoz szükséges a megfelelő fűszerezés és hőmérséklet, valamint a kosárban való szellősebb elhelyezés. Ügyeljünk a rakott káposzta sütésekor a tál méretére és a fedő nélküli sütésre. A mézes diós sült alma elkészítéséhez távolítsuk el a magházat, töltsük meg dióval és mézzel, majd süssük 180 fokon 15 percig. A forrólevegős sütő tisztításához fontos a száraz papírtörlővel való áttörlés, valamint a szódabikarbónás vízes áztatás.
Related Posts
Az irigység áldozataként: amikor a sármos párja miatt gúnyolják a duci hölgyet
Egy édesanya élete örökre megváltozott a műtétét követően.
Óraátállítás 2024: Kiderült, megszüntetnék-e a magyarok, és melyik időszámítást kedvelik jobban
A legtöbben eltörölnék az óraátállítást.
A Tábortűz Varázsa: Egy Század Fotóin át
Megérkezett a tavasz, ideje szalonnát sütni! Retro fotógyűjteménnyel idézzük fel, hogy tették mindezt nagyapáink.