Karácsonyi varázs air fryer-ben: Egyszerűen, egészségesen és ízletesen

A rántott hús ropogósra süléséhez fontos a megfelelő hőmérséklet és sütési idő betartása. A kacsacomb ropogós és szaftos lesz, ha a bőrével felfelé sütjük, majd a félidőnél megfordítjuk. A májas ételek puhaságához ajánlott előtte pácolni és baconba tekerni őket. A sült krumplihoz szükséges a megfelelő fűszerezés és hőmérséklet, valamint a kosárban való szellősebb elhelyezés. Ügyeljünk a rakott káposzta sütésekor a tál méretére és a fedő nélküli sütésre. A mézes diós sült alma elkészítéséhez távolítsuk el a magházat, töltsük meg dióval és mézzel, majd süssük 180 fokon 15 percig. A forrólevegős sütő tisztításához fontos a száraz papírtörlővel való áttörlés, valamint a szódabikarbónás vízes áztatás.

Tovább a cikkhez