A rántott hús ropogósra süléséhez fontos a megfelelő hőmérséklet és sütési idő betartása. A kacsacomb ropogós és szaftos lesz, ha a bőrével felfelé sütjük, majd a félidőnél megfordítjuk. A májas ételek puhaságához ajánlott előtte pácolni és baconba tekerni őket. A sült krumplihoz szükséges a megfelelő fűszerezés és hőmérséklet, valamint a kosárban való szellősebb elhelyezés. Ügyeljünk a rakott káposzta sütésekor a tál méretére és a fedő nélküli sütésre. A mézes diós sült alma elkészítéséhez távolítsuk el a magházat, töltsük meg dióval és mézzel, majd süssük 180 fokon 15 percig. A forrólevegős sütő tisztításához fontos a száraz papírtörlővel való áttörlés, valamint a szódabikarbónás vízes áztatás.
Related Posts
Szexi és provokatív: Bódi Sylvi kerek fenekét mutatja az új fotóján
Bódi Sylvi ismét Balira látogatott el, ahol fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját.
6 hatékony trükk, amivel könnyedén leadhatsz pár kilót
Egyél diót és ne dobd ki a görögdinnye héját! A dietetikusok szerint néhány trükkel érdemes kiegészíteni a táplálkozást, mert nemcsak fogyni lehet tőlük, hanem nagyon jó hatással vannak a szervezetre is.
Üzemanyagárak csökkennek! Friss bejelentés
A kormány üdvözli a MOL bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára – írta csütörtöki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium.