A rántott hús ropogósra süléséhez fontos a megfelelő hőmérséklet és sütési idő betartása. A kacsacomb ropogós és szaftos lesz, ha a bőrével felfelé sütjük, majd a félidőnél megfordítjuk. A májas ételek puhaságához ajánlott előtte pácolni és baconba tekerni őket. A sült krumplihoz szükséges a megfelelő fűszerezés és hőmérséklet, valamint a kosárban való szellősebb elhelyezés. Ügyeljünk a rakott káposzta sütésekor a tál méretére és a fedő nélküli sütésre. A mézes diós sült alma elkészítéséhez távolítsuk el a magházat, töltsük meg dióval és mézzel, majd süssük 180 fokon 15 percig. A forrólevegős sütő tisztításához fontos a száraz papírtörlővel való áttörlés, valamint a szódabikarbónás vízes áztatás.
Related Posts
Sötét ruhák színének megőrzése filléres trükkel
Minden ruhád újnak fog tűnni ezzel a módszerrel! Egy próbát megér, nem igaz?
Szerencse mosolyoghat rád: három csillagjegynek nagy öröm éri
Ez a húsvét után most különösen jól fog jönni!
Dariday Róbert halála hatalmas veszteség
Elhunyt 96 éves korában, hétfő este Dariday Róbert színművész, a Békéscsabai Jókai Színház örökös tagja – tájékoztatta kedden az MTI-t a teátrum igazgatója.