A kép forrása: Bors
Aki elkészíti és megkóstolja az alábbi receptek alapján készült lángosokat, az biztosan nem vesz többé máshol! Csak arra kell figyelni, hogy jó sok készüljön belőle, mert mindenki kér majd repetát!
A Fanny magazin fantasztikus receptekkel készült, melyek között találhatóak lángos, lilahagyma-lekvár, lecsó és kapros-uborkás juhtúró. A tészta elkészítéséhez lisztet, instant élesztőt, olajat és sót használunk, majd egy meleg helyen kelesszük. A lilahagyma-lekvár készítéséhez barna cukrot, lila hagymát, száraz vörösbort, aszalt szilvát, sót, őrölt római köményt, balzsamecetet használunk. A lecsóhoz vöröshagymát, paradicsomot, koktélparadicsomot, zsenge cukkinit, t.v. paprikát, hegyes erős paprikát, sót, borsot, morzsolt kakukkfűvet, szárított majoránnát és olívaolajat használunk. A kapros-uborkás juhtúróhoz kígyóuborkát, kaprot, citromot és juhtúrót használunk.