A kép forrása: Bors
Ha valaki egyszerre szeretné a főváros szépségét és sokszínűségét megmutatni valakinek, illetve egyben bevezetni a hazai gasztronómiába ezt végre egy helyen megteheti, a hamarosan nyíló Virtu Restaurantban, a MOL Campuson.
A november 22-én nyíló Virto Restaurant fiatal séfje, Ledvai Levente, és a vendéglátóhely kommunikációs menedzsere, Bese Konrád, egyaránt beszéltek az étterem egyedi gasztronómiai koncepciójáról, mely a főváros felett 120 méterrel, a MOL Campus tornyában kapott helyet. Az étterem célja, hogy a monarchia gasztrokulturális örökségét kínálja a vendégeknek, azaz közép-kelet Európa regionális ízeit és ételeit mutatja be, beleértve Ausztriát, Lengyelországot, Szlovákiát, Csehországot, Romániát és Horvátországot is. Emellett a séf kiemelte, hogy az étterem nem csupán finom ételeket kínál, hanem szeretné, ha a vendégek saját ritmusukban élvezhetnék az ételeket. A vendéglátóhely hangsúlyt fektet a nyitottságra, a sokszínűségre és az eleganciára, miközben olyan hétköznapi ételek is megtalálhatóak lesznek az étlapon, mint a bécsi szelet vagy a lecsó. Az étterem fő üzenete az otthon és a szeretet ízeinek közvetítése, melyek melegséget hoznak az életükbe. A séf vallása szerint a Virtu-koncepció, az ő munkája és a teljes vendéglátó csapat összhangban van, és mesébe illő együttműködést alkotnak.