A kép forrása: Bors
A nagyinak mindig igaza van. Na jó, lehet, hogy nem mindig, de a gyógyító finomságokban egészen biztos, hogy érdemes rá hallgatnunk!
Az étkezés során alkalmazott népi gyógymódok valóban gyógyító hatással rendelkeznek. A húsleves, mint tápláló leves, enyhíti az orrdugulást és segíti a folyadékpótlást, valamint erős gyulladásgátló hatással rendelkezik. A házipálinka segít megemészteni az állati eredetű zsírokat, enyhíti a torokfájást és csökkenti a gyulladást. A forralt bor antioxidánsai erősítik az immunrendszert, a szegfűszeg és a fahéj pedig segíthetnek légúti betegségek esetén. A feketetea antioxidánsokkal teli, melyek segítik a sejteket károsító szabadgyökök legyőzését, mézzel és citrommal kombinálva pedig támogatják az immunrendszer erősítését, valamint gyorsítják a felépülést.