A kép forrása: Bors
Készüljön akár sertésből, akár csirkéből, mindenki szereti a különféle rántott húsokat. Igen ám, de mitől lesz tökéletesen ropogós a bunda?
Az alapvetően egyszerű rántott hús titka a kukoricakeményítő használata a panírozáshoz. A lisztbe keverjünk egy evőkanál étkezési keményítőt, majd forgassuk bele a húst, és ezt követően jöhet a tojás \u00e9s a pan\u00edrmorzsa. A pank\u00f3morzsa kevesebb zsirad\u00e9kot sz\u00edv mag\u00e1ba, \u00edgy a h\u00fas ropog\u00f3sabb lesz. A vide\u00f3 alapj\u00e1n l\u00e9p\u00e9sr\u0151l l\u00e9p\u00e9sre megn\u00e9zhetj\u00fck, hogyan k\u00e9sz\u00fcl az ide\u00e1lis r\u00e1ntott h\u00fas.