A veszélyesebb zöldség: miért lehet egészségesebb a nyers hús, mint a leggyakoribb zöldségünk?

A szakácsok és élelmiszer-biztonsági szakértők szerint nem jó ötlet ugyanazzal a késsel és vágódeszkával elvégezni a konyhai munkálatokat. Te hogyan csinálod?

A szakácsok és élelmiszer-biztonsági szakértők szerint fontos figyelmet fordítani a konyhai higiénia kérdéseire. Az Egyesült Államokban az élelmiszer-eredetű megbetegedések gyakran kapcsolódnak gyümölcsök és zöldségek fogyasztásához. Az Egyesült Államokban az Egyesült Államokban az igazolt járványok által okozott ételbetegségek fő okozója a Salmonella Thompsonnal fertőzött hagyma volt. A nyers burgonyán található mikroorganizmusok miatt fontos a burgonya utáni eszköztisztítás. A hideg folyó víz alatti zöldség- és gyümölcsmosás hatékony lehet a keresztszennyeződés kockázatának csökkentésére. Ajánlott külön vágódeszkát használni nyers élelmiszerekhez, és rendszeresen tisztítani a konyhai eszközöket.

Tovább a cikkhez