Az autentikus ízekből fakadó életöröm: Interjú Ásós Gézával, az ország első cigány éttermesével

Ásós Géza gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy megnyitotta Magyarország első cigány éttermét. Vele beszélgettünk.

Életemben már gyerekkorom óta az étterem-tulajdonos szerepét szerettem volna betölteni, és ez a vágy vezérelt a vendéglátás területén való elhivatottságom felé. Szüleim példája és a családi étkezések hozzájárultak az éttermi világ iránti szeretetem kialakulásához. Az első éttermünk megnyitása után tapasztalatot szereztem az étterem-tulajdonos mindennapi kemény munkájáról, és azt tanultam, hogy a valóság messze eltér az álomesettől. Az ételeimben édesapám, édesanyám és anyósom receptjei, valamint saját kreativitásom és egyedi ízlésvilágom keveredik, amelyeket a vendégek nagyra értékelnek.

Tovább a cikkhez