A kép forrása: Dívány
A tökéletes krumpli készítésének három egyszerű lépése van, mutatjuk, mit kell tenned!
A forr\u00f3 leveg\u0151s s\u00fct\u0151k eg\u00e9szs\u00e9gesebb v\u00e1ltozatban k\u00edn\u00e1lnak lehet\u0151s\u00e9get a r\u00e1ntott ételek vagy p\u00e9ks\u00fctem\u00e9nyek elk\u00e9sz\u00edt\u00e9s\u00e9re. A krumpli s\u00fct\u00e9se forr\u00f3 leveg\u0151s s\u00fct\u0151ben kih\u00edv\u00e1sokat okoz az ide\u00e1lis \u00e1llag el\u00e9r\u00e9s\u00e9ben. A forr\u00f3 leveg\u0151s s\u00fct\u0151ben k\u00e9sz\u00edtett \u00e9telek eg\u00e9szs\u00e9gesebbek, de a s\u00fct\u00e9ssel kapcsolatos eg\u00e9szs\u00e9gk\u00e1ros hat\u00e1sokat nem sz\u00f1nteti meg teljes m\u00e9rt\u00e9kben. A policiklikus arom\u00e1s sz\u00e9nhidrog\u00e9nek \u00e9s a koleszterinoxid\u00e1ci\u00f3s term\u00e9kek eg\u00e9szs\u00e9g\u00fcgyi kock\u00e1zatot jelenthetnek. A halog\u00e9ns\u00fct\u0151k alacsony energiafelhaszn\u00e1l\u00e1sa miatt n\u00e9pszer\u0171ek, de hosszabb s\u00fct\u00e9si id\u0151vel j\u00e1rhat.