Megtévesztő népszerűség: Fedezze fel a csodálatos hatású, de méltatlanul elfelejtett gyümölcslét, amely csökkenti a krónikus betegségek kockázatát

A kissé fanyar ízű ital értékes tápanyagokat és egészségvédő hatású növényi vegyületeket tartalmaz.

Az áfonyalé alacsony kalóriatartalmú, tele van értékes tápanyagokkal, növényi vegyületekkel, antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Fogyasztása egészségvédő hatású, elősegítheti a húgyutak egészségét, segíti a szervezetet a sejtkárosító hatású szabad gyökök leküzdésében, enyhítheti a megfázás tüneteit, megelőzheti a fogszuvasodást, és hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez. Fontos a címkét átolvasva ellenőrizni, hogy nincs-e hozzáadott cukor vagy más anyag a termékben. Az áfonyalé fogyasztása biztonságos, de azoknak, akik vesekőre hajlamosak, vagy vérhígító gyógyszert szednek, óvatosnak kell lenniük.

Tovább a cikkhez