A Közel-Keleten rejtőző mutabal titka: Így készül a tökéletes padlizsánkrém

A Közel-Keleten rejtőző mutabal titka: Így készül a tökéletes padlizsánkrém

Ízgazdag és istenien krémes mártogatós a mutabal.

A mutabal, Közel-Keleti sültpadlizsán-krém, ideális előétel lehet zöldség mártogatósként vagy sós falatkák kísérőjeként. Gránátalmával díszítve színes és pikáns krémet készíthetsz. A recept egyszerű, a padlizsánokat sütőben sütni és összedolgozni a többi hozzávalóval. A végeredmény egy sűrű, fényűző padlizsánkrém, amit olajjal locsolhatsz meg és gránátalmával szórhatsz meg. Knapek Éva klinikai szakpszichológus a Femina Klubban beszél a társfüggőség jellemzőiről és az egészséges kapcsolatok kialakításáról.

Tovább a cikkhez