A Sajtos Csirkemell: A Sűrű Szószban Puhul, És Nem Szárad Ki

A Sajtos Csirkemell: A Sűrű Szószban Puhul, És Nem Szárad Ki

A sajtos, joghurtos szószban sült csirkemell krémes, nem szárad ki, és pillanatok alatt összeállítható.

A tepsis csirkemell remek választás gyors és finom vacsora elkészítésére. A sajtos, joghurtos szósz laktató és különleges ízt ad a csirkedaraboknak. A joghurtos szószhoz sűrű görög joghurtot érdemes használni. A csirkemellet egyszerű, sós-borsos páclében pihentetjük egy-két órán át, majd forró serpenyőben pirítjuk, és tepsiben a joghurtos keverékkel sütjük meg. A fogás után egy csodálatos pohárdesszertet is készíthetünk a görög joghurt és tejszínhab keverékéből. A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista, ahol az anyaság és nőiség kihívásairól folytatnak beszélgetést Szily Nórával.

Tovább a cikkhez