A Sajtreszelés Mesterei: Így kell helyesen reszelni a sajtot!

A Sajtreszelés Mesterei: Így kell helyesen reszelni a sajtot!

Ezután nem fogod a régi módszerrel reszelni.

A konyhában apró trükkök és praktikák segíthetnek gyorsabban, egyszerűbben és hatékonyabban dolgozni. A sajt reszelése is könnyebb lehet, ha elfekteted a reszelőt, így egyenletesen és gyorsan lecsúszik, valamint a nagyobb felület jobban eloszlatja a terhelést. A social media tele van hasznos videókkal és posztokkal, amelyekből jó ötleteket lehet meríteni a takarításhoz, rendszerezéshez és főzéshez. Például forró vízzel tisztítószerrel vagy ecettel hatékonyabban lehet felmosni, és a tészta főzés után nem kell hideg vízzel öblíteni, hogy jobban tapadjon a szósz. A kávézacc remek tisztítószer a konyhában, és friss, kávés illatot hagy maga után.

Tovább a cikkhez