A sütő varázslatos munkája: Fűszeres pácban sült egész sertéskaraj

A sütő varázslatos munkája: Fűszeres pácban sült egész sertéskaraj

Az egészben sült karajjal alig van munka, de a pácolására szánj elég időt.

A sertéskaraj elkészítése során fontos, hogy a húst fűszerezéssel kenegetjük és alaposan pácoljuk, majd sütéskor nedvesítő folyadékkal locsolgassuk, hogy ne száradjon ki. Javasolt az alaplé főzése a hentesnél beszerezni. Az elkészített húst elősütés nélkül tepsibe helyezve, alufóliával takarva és sütőben készre süve, majd pirítással zárjuk le. A sertéstarja krumpliágyon sült mustáros változata is ízletes lehet. Az eseményen Ráskó Eszter humorista lesz a vendég, ahol a nőiség és anyaság kihívásairól, valamint a gyereknevelésről lesz szó.

Tovább a cikkhez