A titkos kincs: A mennyei csicsókakrémleves

Ha szívesen kísérletezel új alapanyagokkal, mindenképp próbáld ki ezt a csodás, selymes csicsókakrémlevest!

A csicsókakrémleves édeskés, selymes fogás, tele rostokkal, ásványi anyagokkal, B- és C-vitaminnal. A csicsóka Amerikából érkezett Európába a 17. században, divatja a 20. századra elhalt, de ma újra reneszánszát éli. A leves elkészítéséhez csicsókát, fehérrépát, hagymát, olívaolajat, alaplevet, krumplit, tejszínt használj. Kiegészíthető pirított baconnal, házi krutonnal, dióval vagy kéksajttal. A Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek új ízek felfedezésére és kipróbálására adnak lehetőséget. A Mentes Anyu könyvcsomag különleges étrendet követőknek, vagy kísérletezőknek ideális meglepetés lehet.

Tovább a cikkhez