A flammkuchen, vagyis a német pizza tésztája foszlós, és hagyományosan tejföl, hagyma és bacon kerül a tetejére. A szeletet kolbászos krumplileves mellé is felszolgálják. A tészta a nápolyi pizzától eltérően laposkenyérre emlékeztet, melyet feltöltve sütnek. Az élesztőt cukros vízben felkeltenek, majd összegyúrják a liszttel és olajjal. A tészta tetejére tejfölt, kockázott bacont és párolt hagymát tesznek, majd sütőbe helyezik. Az AI térhódítása és szerepe a mindennapokban lesz a Femina Klub októberi rendezvény témája, ahol Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz a vendég.
Related Posts
Azonnal megemeli, kisimítja és megfiatalítja az arcot – Tűszúrás nélkül ad látványos hatást a kezelés
Tűszúrás nélkül ad szinte botoxhatást ez a kezelés. Kipróbáltuk a Sculptural Face Liftinget.
A cím lehetne: “Az elítélt gyakorlat: Keresztre feszítés a modern világban
A Fülöp-szigeteki keresztre feszítések véres hagyományához hasonló sehol nincs a világon.
A tökéletes hajtogatott leveles pogácsa: a tejföl titka
A kép forrása: Femina.huA tejfölös pogácsa elkészítéséhez hagyományos, hajtogatott módszert érdemes alkalmazni, és a tésztába sertészsírt is keverni. Fontos, hogy…