A kép forrása: Femina.hu
Június 3-án tartották a magyarországi gasztronómiai élet egyik legfontosabb eseményét.
A Dining Guide Év Étterme gála díjait június 3-án, hétfőn adták át. Az Év Étterme díjat a SALT Budapest, a Restaurant Best Of The Best címet a Stand Étterem kapta. A Natura Hill Zebegényt jutalmazták az Év Fenntartható Étterme díjjal. Az Onyx Műhely lett az Év Innovatív Konyhája, a Buborék Csopak pedig az Év Alternatív Vendéglátóhelye. Rosenstein Róbert az Év Séfje, Pohner Ádám az Év Ifjú Séfje, Szűcs Árpád az Év Éttermi Cukrásza, Nyíri Szása pedig a Dining Guide Életműdíját vehette át. A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel lett az Év Szállodája. Az Év Étterme díj odaítélésének feltételrendszere jelentős változtatáson ment keresztül.