Az időtálló ízek öröme: Tojással és gombával töltött omlós csirkecomb

Az időtálló ízek öröme: Tojással és gombával töltött omlós csirkecomb

A tojással és gombával töltött csirkecomb tökéletes vasárnapi ebéd.

A finom és kiadós ebéd elkészítésének lépéseit részletesen ismertető recepttel és fotóval a Femina Klub programjának reklámja mellett találkozunk. A csirkecombok elkészítéséhez gazdag, tojásos-gombás tölteléket készítünk, amit az alufóliával lefedett tepsiben sütünk. A recept lépéseit részletesen ismertetve az olívaolajtól kezdve a hús pihentetésén át a sütésig minden fázisra kitér. Az eseményre a Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista, aki Szily Nóra háziasszony vezetésével beszélget az anyaság és nőiség kihívásairól. A program részletei, időpont és helyszín is említésre kerülnek, valamint a jegyek kizárólag online érhetőek el korlátozott számban.

Tovább a cikkhez