A kép forrása: Femina.hu
Tele van értékes rostokkal, vitaminokkal, és finomabbnál finomabb ételek készülhetnek belőle: a birsalmát érdemes beépíteni az étrendbe!
A birsalma szezonja még tart, és érdemes kihasználni ezt a különleges ízű gyümölcsöt, amely rendkívül egészséges és sokoldalúan felhasználható. A benne lévő rostok segítik az emésztést és támogatják a bélflóra egészségét. Gazdag antioxidánsokban és flavonoidokban, amelyek segíthetik a szív- és érrendszer védelmét, valamint csökkenthetik a gyulladásokat. A birsalma magas C-vitamin-tartalma természetes módon támogatja a szervezet védekezőképességét. Számos ínycsiklandó recept létezik, amelyekben a birsalma fontos szerepet kap sós és édes formában egyaránt. A birsalmából teát is lehet készíteni, ami nagyon egészséges és hatásos megfázás ellen. Emellett bemutatjuk a Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, mely hatékonyan kezeli a hüvelygombát