Csirkés sós pite: Ínycsiklandó krémes töltelék a ropogós leveles tészta alatt

Csirkés sós pite: Ínycsiklandó krémes töltelék a ropogós leveles tészta alatt

Mindig érdemes tartani otthon egy csomag leveles tésztát, mert akár maradék csirke felhasználásával is ilyen finom pitét készíthetsz belőle.

A cikkben egy ropogós pite receptjét mutatják be, amely gazdag, póréhagymás töltelékkel van megtöltve. A tésztabunda mellé akár házilag készített leveles tésztát is használhatunk, amit le is fagyaszthatunk későbbi felhasználásra. A recept lépéseit részletesen ismertetik, beleértve a bacondarabok serpenyőben történő elkészítését, a póréhagymás töltelék főzését, valamint a tészta készítését. A cikkben említik továbbá, hogy a póréhagyma visszamaradt fehér részéből krumplilevest is főzhetünk. A cikk a Femina Klub eseményéről is említést tesz, ahol Ráskó Eszter humorista lesz a vendég, és Szily Nóra háziasszonyként beszélget velük az anyaság és nőiség témáiról.

Tovább a cikkhez