“Édes káposztából készült rakott káposzta: ínycsiklandó paradicsomszósszal”

“Édes káposztából készült rakott káposzta: ínycsiklandó paradicsomszósszal”

Édes káposztából, paradicsomszósszal nyakon öntve is nagyon finom rakott káposztát készíthetsz.

Az édes paradicsomos rakott káposzta a lengyel golumpki recept alapján készül, de saját változtatásokkal, például több szósszal és kevesebb kásás darált hússal. A savanyú káposztás változat mellett is érdemes kipróbálni, ha kedveled a kiadós, télies fogásokat. A recept bonyolultabb lépéseit ismertetve, a paradicsomos ragu elkészítésétől kezdve a tepsibe való rétegezésig ír le lépéseket. A kelbimbó egy alulértékelt zöldség, mely friss, ropogós és enyhén édeskés ízekkel rendelkezik, ideális köretként vagy önálló fogásként is. Kajdi Csaba influenszer női szerepekről, anyai mintákról és női szépségideálokról tart előadást a Femina Klubban, ahol a női minták hatását és az önmegvalósítást is taglalják.

Tovább a cikkhez