Édes-Málnás Csokoládévarázs: Kakaós lapok gyümölcsös ölelésben

Édes-Málnás Csokoládévarázs: Kakaós lapok gyümölcsös ölelésben

Friss gyümölcsből lesz a legfinomabb ez a gazdag csokis-málnás torta.

A csokis-málnás torta receptjével kapcsolatban ittani helyzetben a írót nehezen lehet beszerezni, ezért helyettesíthetjük bögre tejjel és citromlével. A tészta elkészítésénél a tészta felét 20-22 centis tortaformába öntjük, majd 180 fokos sütőben fél órára sütjük. A töltelékhez vizet, citromlevet és kukoricakeményítőt használunk, majd hűlni hagyjuk. A torta tetejét és oldalát csokikrémmel vonjuk be, majd friss gyümölcsökkel díszítjük. A nyári gyümölcsök könnyű salátába is kerülhetnek, például a klasszikus olasz panzanellába.

Tovább a cikkhez