Ettől lesz fehérjedús a zabkása: 8 laktató, mégis zsírfaló hozzávaló

Ettől lesz fehérjedús a zabkása: 8 laktató, mégis zsírfaló hozzávaló

Így lehet fehérjedússá és igazán táplálóvá tenni a zabkását.

A fehérje kulcsszerepet játszik a szervezetben, mivel hozzájárul az izomzat fenntartásához, a sejtek regenerációjához és az anyagcsere megfelelő működéséhez. Az ajánlások szerint egy átlagos felnőtt számára napi 0,8-1 gramm fehérje ajánlott testsúly-kilogrammonként, ami körülbelül 50-70 grammot jelent naponta. A zabkása fehérjetartalmát egyszerű feltétekkel növelhetjük, így hozzájárulva a jóllakottsághoz, a testsúly szabályozásához és az anyagcsere fokozásához. A zabpehelyből készíthető ízletes turmixok energiát adnak a reggelihez. Az AVON kampányokkal és adományokkal támogatja az emlőrák elleni küzdelmet, és minden eladott termék után adományoz az emlőrák elleni küzdelemhez

Tovább a cikkhez