A fokhagyma ecetben és olívaolajban hűtőben tárolva hónapokig friss és roppanós marad. A receptben rozmaring szerepel, de választhatsz más zöldfűszert is. A főzés során fontos az arányok betartása, valamint a lé ellepje a fokhagymát. A megfőtt fokhagymát szárítsd meg, tegyük sterilizált üvegekbe, majd tedd hűtőbe legalább két napra. A pácolt lila hagyma különleges ízvilágot ad a szendvicseknek, és segíthet a téli vitaminpótlásban is.
Related Posts
Az “Ecet csodálatos hatásai a ruhatisztításban: kifehérít, eltünteti foltokat és penészt
Mosás során is számtalan módon bevetheted a népszerű természetes tisztítót, ami eltünteti a kellemetlen szagokat.
Gelencsér Tímea felmond a TV2-nél: miért hagyja el az csatornát 5 év után?
Gelencsér Tímea sem a TV2 műsoraiban, sem a Spíler sportcsatorna produkcióiban nem lesz látható mostanában.
Várkonyi Andrea: Az új digitális tanterem avatójának fontossága
Szegediként különösen érintve érezte magát az átadón.