A fokhagyma ecetben és olívaolajban hűtőben tárolva hónapokig friss és roppanós marad. A receptben rozmaring szerepel, de választhatsz más zöldfűszert is. A főzés során fontos az arányok betartása, valamint a lé ellepje a fokhagymát. A megfőtt fokhagymát szárítsd meg, tegyük sterilizált üvegekbe, majd tedd hűtőbe legalább két napra. A pácolt lila hagyma különleges ízvilágot ad a szendvicseknek, és segíthet a téli vitaminpótlásban is.
Related Posts
A Gwyneth Paltrow és kolléganője közötti feszültség: bántó viselkedés a forgatáson
Gwyneth Paltrow az Emma forgatásán akasztotta ki kolléganőjét.
A meglepő hasonlóság: Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia 20 éves korában már az édesapjára emlékeztet
Polyák Lilla és Homonnay Zsolt nagyobbik fia kereken húszesztendős lett. Zsomborról az édesanyja töltött fel friss képeket.
Az idő múlásával a nők csak még szebbé válnak: Kate Winslet bölcs szavai a plasztikai sebészet ellen
Kate Winsletet nem zavarja az öregedés, sőt, pont ellenkezőleg.