A fokhagyma ecetben és olívaolajban hűtőben tárolva hónapokig friss és roppanós marad. A receptben rozmaring szerepel, de választhatsz más zöldfűszert is. A főzés során fontos az arányok betartása, valamint a lé ellepje a fokhagymát. A megfőtt fokhagymát szárítsd meg, tegyük sterilizált üvegekbe, majd tedd hűtőbe legalább két napra. A pácolt lila hagyma különleges ízvilágot ad a szendvicseknek, és segíthet a téli vitaminpótlásban is.
Related Posts
Ezeket a fújásokat te is imádni fogod: Hogyan csökkentsd a rezsiszámládat egy új szigetelő módszerrel
Bontás nélkül, festékszerűen felvihető az új, nanotechnológián alapuló szigetelőanyag, amely által csökkenhet a rezsiszámla is.
A Tökéletes Gluténmentes Túrógombóc Receptje: Gríz Nélkül🌟
Gluténmentesen is készíthetsz túrógombócot: nézd meg, mi tarthatja össze, ha nem fogyasztasz grízt!
10 Tipp a Telefonakku Élettartamának Meghosszabbításához
A telefon akkumulátorának az élettartama nagyban függ a cikkben részletezett beállításoktól.