Füstös sertéskaraj: ínycsiklandó selymes mártásban úszva

Füstös sertéskaraj: ínycsiklandó selymes mártásban úszva

Ennek a serpenyős karajnak baconkockák adnak intenzív, füstös ízt.

A serpenyőben sült karaj füstös ízesítéssel különlegesen finom fogás, amely nem igényel sok munkát és gyorsan elkészül. A mártásba bacon és szójaszósz is kerül, így lesz semmihez sem hasonlítható, intenzív íze. A karajszeleteket klopfoljuk ki, majd sós-borssal megszórjuk mindkét oldalukat. A vöröshagymát és az újhagymát apróra vágjuk, és a mártáshoz használjuk fel. Lakatos Márk, a Femina Klub áprilisi vendége, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya, az önmagunk elfogadásáról és az életünkben felmerülő elakadások feldolgozásáról beszélget.

Tovább a cikkhez