Házi savanyú káposzta: egész évben friss és finom étel

Házi savanyú káposzta: egész évben friss és finom étel

Egy fej káposztából és egy kevés sóból isteni savanyú káposzta készíthető.

A C-vitamin-dús káposzta bármikor elkészíthető, és a legfinomabb házi savanyút kaphatjuk belőle. A káposztát megmérve és sózva egy mély tálba tesszük, majd öt-tíz percig összedolgozzuk. Egy 5 literes befőttesüveg aljába fűszereket helyezünk, ráteszünk a káposztát, felöntjük a levével, majd lezárjuk az üveget. Szobahőmérsékleten érleljük egy hétig, majd kamrapolcra vagy hűtőbe téve fogyasztható. Lakatos Márk stylist és médiaszemélyiség áprilisi vendége lesz a Femina Klubnak, ahol az önmagunk elfogadásáról és az életben felmerülő elakadások feldolgozásáról beszélgetnek. Az esemény részletei megtalálhatók a femina.hu/feminaklub oldalon. Jegyek korlátozott számban kizárólag online érhetőek el. Időpont: 2024. április 22., 18 óra. Helyszín: Thália Színház.

Tovább a cikkhez