Ez a csupa csokis amerikai csokitorta igazi édes, krémes kényeztetés.
Az extra csokis amerikai csokitorta garantált siker szülinapokra, ünnepi alkalmakra vagy csak egy hosszú, esős délutánra, amit szívesen töltesz azzal, hogy a konyhában alkotsz valami finomat. A lapok vajas piskótából készülnek, így elég tömörek ahhoz, hogy megtartsák a gazdag krémet. Első lépésként a krémet kell elkészíteni, hogy legyen ideje kihűlni. A piskótához a tojásokat kell választani, majd felverni a fehérjéből egy csipet sóval. A csokit vízgőz fölött kell felolvasztani, majd a vajjal, cukorral és tojássárgájával kell összekeverni. Az így kapott krémet több adagban össze kell keverni a tojáshabbal, majd hozzá kell szitálni a lisztet. A megsült piskótát három lapra kell vágni, majd a krémmel kell megkenni és összeállítani. Végül a tortát hűtőbe kell tenni két-három órára, hogy összeálljon.