Indiai ízek serpenyős csirkemellből: gyors és egyszerű recept joghurtos fűszeres szósszal

Indiai ízek serpenyős csirkemellből: gyors és egyszerű recept joghurtos fűszeres szósszal

A joghurtos, fűszeres szószban sült csirkemell alig munkával készül, és nagyon hamar el is fogy.

A recept egy szaftos és mennyei serpenyős, joghurtos csirkemellről szól, amely indiai fűszerekkel van feldobva, mint például a curry, kurkuma és gyömbér. A fogást párolt rizzsel tálaljuk. A csirkemellet felkockázzuk, megszórjuk sóval és borssal, majd félretesszük. Egy serpenyőben vajat és olajat olvasztunk össze, és megpirítjuk benne a csirkemellet. A húst kiszedjük, majd a maradék zsiradékban üvegesre pároljuk a hagymát, hozzákeverjük a curryport, a kurkumát és a gyömbért. A húst visszatesszük, hozzáadjuk a joghurtot, majd tíz perc alatt összefőzzük.

Tovább a cikkhez