Ínycsiklandó baconbe tekert csirkemell fetával és aszalt paradicsommal: a tökéletes módszer a szárazság elkerülésére

Ínycsiklandó baconbe tekert csirkemell fetával és aszalt paradicsommal: a tökéletes módszer a szárazság elkerülésére

Minden igényt kielégítő főfogás kevés munkával! A fetás, aszalt paradicsomos csirkemell a tölteléktől lesz különleges.

A csirkemell elkészítésének egyik különleges módja a töltött csirkemell göngyölése. A töltéshez feta sajt, aszalt paradicsom és spenót használható, mely ízélményt biztosít. A csirkemell kiszáradásának elkerülése érdekében javasolt fűszeres olajjal bekenni és baconnel körbe tekerni. A szeleteket spenóttal, fetával és aszalt paradicsommal kell tölteni, majd baconnel körbe tekerve sütni. A sütési idő körülbelül 40 perc 180 fokon.

Tovább a cikkhez