A kép forrása: Femina.hu
Az egészben sült sertéstarja puha, szaftos, és nagyon jót tesz neki, ha a szaftjában zöldségek is sülnek.
Az egészben sült sertéstarja elkészítése pofonegyszerű: fűszerezés, pihentetés, sütés, valamint a zöldségekkel való együttsütés lehetősége emeli az étel ízét. Az olaj, fokhagyma, pirospaprika, rozmaring, kömény és bors keverékével kell megkenni a húst, majd pihentetni. A sütéshez a zöldségeket és hagymát tisztítani, szeletelni kell, majd a hús és zöldségek együtt sülnek alufóliával letakarva. A végeredmény egy ropogós bőrű, omlós húsú étel. A mesterséges intelligencia térhódítása és hatása mindennapjainkra lesz a Femina Klub októberi eseményének témája, amelyen Rab Árpád trend- és jövőkutató fog részt venni, beszélgetve Szily Nórával.