A kép forrása: Femina.hu
Az édes és a sós ízek tökéletes összhangban vannak ebben az egyszerű, de ízletes almás, édesburgonyás rakottasban.
Az édesburgonya rendkívül tápláló, gazdag rostokban és A-vitaminban, így támogatja a látást és az immunrendszert. Sokoldalúan felhasználható, levestől kezdve rakottasig számos étel készíthető belőle. Egy egyszerű recept szerint a hámozott és főtt édesburgonyát karikákra vágva rétegezhetjük almával, majd fűszerezett tejszínnel és reszelt sajttal megkent tálba rakva sütőben megpiríthatjuk. A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, aki az önmagunk elfogadásáról és a korlátainkkal való szembesülésről beszél. Jegyek a femina.hu/feminaklub oldalon kaphatók, és az esemény 2024. április 22-én, 18 órakor Thália Színházban lesz. Az édesburgonya használata különleges változatosságot és tápláló jellegű ételeket kínál.