Ínycsiklandó gluténmentes piskóta-alaprecept a fehér liszt helyett

A piskóta örök kedvenc, számtalan sütemény alapja. Gondoljunk csak a napközis kockára, a lekváros tekercsre vagy a piskótaalapú tortákra. Gluténmentes változatban is fantasztikus lesz.

A gluténmentes piskóta készítése egyszerű és egészséges alternatívát nyújt a hagyományos piskótához. Barna rizsliszt használata semleges ízével és könnyű kezelhetőségével kiváló alternatívája a fehér lisztnek. A recept részletes leírása megtalálható a Mentes Anyu Facebook-oldalán, ahol további hasonló finom és egészséges ételekkel is találkozhatsz. A Mentes Anyu szakácskönyveinek megrendelésével új ízeket fedezhetsz fel és kipróbálhatsz, valamint az ingyenes házhozszállítás lehetőséget ad az egészséges táplálkozás jegyében való ajándékozásra.

Tovább a cikkhez