A kínai pirított tészta recept zseniális, mert lehet variálni az alapreceptet kedv szerinti összetevőkkel. Ebben a változatban brokkoli, paprika és zellerszár kerül, de más zöldségek is használhatók, valamint csirkét, pulykát vagy sertést is lehet alkalmazni. Ritkább hozzávalókat ázsiai boltban lehet beszerezni. A hozzávalók elkészítése után a tésztát sós vízben főzzük ki, majd olajjal elkeverjük. Serpenyőben hagymát, fokhagymát, zöldségeket és húst sütünk meg, majd a tésztával összekeverjük, szezámmaggal és borssal megszórjuk, és tálaljuk.
Related Posts
A csodagyerek álma: a világhírű topmodell
Axente Vanessát gyerekként fedezték fel. Párizs, New York, Milánó – a topmodell bejárta az egész világot, de útja nem volt nehézségektől mentes.
Füstös ízekben gazdag: 30 perces serpenyős csirkeszárnyak receptje
Serpenyőben sütve a csirkeszárny bőre ropogósra pirul, a hús belül pedig finom szaftos marad.
A rejtélyes felfedezés, ami sokkolta a férfit a fiók mélyén
Hihetetlen, hogy mi bujkált a fiókban.