Ínycsiklandó sütőben sült rántott csirkecomb: ropogós bunda, omlós hús

Ínycsiklandó sütőben sült rántott csirkecomb: ropogós bunda, omlós hús

Néhány egyszerű trükkel finom és egészséges, sütőben sült rántott csirkecombot készíthetsz.

Az olaj nélkül sütött rántott csirkecomb finom, omlós és ropogós lesz, ha sovány tejet és fűszereket használsz a bundázáshoz. A sütőspray segítségével egyenletesen eloszthatod a zsiradékot a húsok felületén. A csirkecombokat sóval, borssal megszózva, majd tejben megmártva és fűszeres zsemlemorzsába forgatva sülnek aranybarnára alufóliával bélelt tepsiben. A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya beszélget az önmagunk elfogadásáról.

Tovább a cikkhez