Ízletes és egészséges: glutén- és tojásmentes paradicsomos húsgombócok serpenyőben sütve

Ízletes és egészséges: glutén- és tojásmentes paradicsomos húsgombócok serpenyőben sütve

Glutén- és tojásmentesen is készíthetsz paradicsomos húsgombócot. Süsd ki serpenyőben!

A paradicsomos húsgombóc receptje különleges és finom, ha glutén- és tojásmentesen készítjük, a labdákat serpenyőben sütjük vagy air fryerben, kevés olaj használatával. A húst kukoricadarával, fokhagymával, reszelt hagymával és fűszerekkel keverjük, majd gombócokat formázunk belőle, és ropogósra sütjük. A paradicsomszószt hagymával, felkockázott paradicsomokkal, paradicsompürével és fűszerekkel készítjük, majd hozzáadjuk a húsgombócokat, és összemelegítjük. A tálaláshoz főtt tésztát javasolnak. Nyáron kihagyhatatlan ebéd lehet a töltött paprika, akár dupla adagban is elkészíthető. A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista, aki Szily Nórával többek között az anyaságról és a női identitásról beszélget. A rendezvény részletei és jegyvásárlás a femina.hu oldalon érhető el.

Tovább a cikkhez