Ízletes és könnyű karácsonyi fogás: Omlós tőkehal fokhagymás szószban

Ízletes és könnyű karácsonyi fogás: Omlós tőkehal fokhagymás szószban

A krémes, fokhagymás szószban sült tőkehal karácsonyi fogásként is tökéletes lesz.

A recept szerint elkészíthető fokhagymás tőkehal könnyen elkészíthető és gyomrot sem terheli meg, így biztosítva a helyet a sütinek is. A szósz elkészítéséhez olívaolajon sült halszeleteket párolt hagymával, fokhagymával, liszttel, borral, kakukkfűvel, tejjel, alaplevessel és citromlével összekeverve krémes állagúvá válik. Ezt a tésztához készült morzsával tálaljuk. Knapek Éva klinikai szakpszichológus a társfüggőség jellemzőiről és kezeléséről tart előadást a Femina Klubban, ahol hasznos tanácsokat kaphatunk a témában. Az előadásra 2025. január 7-én, 18 órakor a MOM Kulturális Központban kerül sor, ahol online vásárolhatók jegyek.

Tovább a cikkhez