Ízorgazmikus csemegék: Könnyű kávés pohárdesszertek csupán néhány alapanyagból

A kávés pohárdesszert édes, krémes, és nagyon egyszerűen elkészíthető.

A kávés pohárdesszert könnyen és gyorsan elkészíthető krémes édesség, melyet ünnepi vendégváróként vagy kényeztető uzsonnára is felszolgálhatsz. A kávéport és cukrot jéghideg vízzel keverve habosítjuk, majd hozzáadjuk a sűrített tejet és a hideg tejszínhabot. A keveréket poharakba osztjuk, majd csokis kekszet morzsolunk rá, és kakaóporral díszítjük. A tálalás előtt hűtőben kell tartani. Emellett a katalán krém is ünnepélyesen felszolgálható. A Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek új ízek felfedezésére és kipróbálására adnak lehetőséget, így különleges étrendet követőknek vagy kísérletezőknek ideális ajándék lehet.

Tovább a cikkhez