Ízrobbanás a sütőben: Zsenge zöldborsó fűszeres paradicsomszószban

Ízrobbanás a sütőben: Zsenge zöldborsó fűszeres paradicsomszószban

A fűszeres paradicsomszószban sült, zsenge zöldborsó friss kenyérrel fogyasztva lesz a legfinomabb.

A recept egy fűszeres, tepsis paradicsomos zöldborsóról szól, amely ideális húsmentes vacsora lehet. A borsó előfőzése fontos a savas közegben való főzés miatt. A serpenyőben hagymát pirítunk olajon, majd fűszerekkel és paradicsomkonzervvel keverjük. Hozzáadjuk a félbevágott koktélparadicsomokat, majd tojást teszünk rá, és a sütőben megsütjük. A recepttel kapcsolatban további részletek a Femina Klub júniusi eseményéről is olvashatók, ahol Ráskó Eszter humorista lesz a vendég, és az anyaság, nőiség kihívásairól fognak beszélgetni.

Tovább a cikkhez