A kép forrása: Femina.hu
A fekete-fehér brownie-ban a csokis tésztarétegek között krémsajtos krém terül el.
A fekete-fehér krémsajtos brownie egy különleges édesség, amely ötvözi a csokoládés sütemény és a krémes sajttorta ízeit egyetlen falatban. Bár egyszerű hozzávalókból áll, még kezdő szakácsok számára is könnyen elkészíthető. A tésztához vajat olvasztunk, majd hozzáadjuk a cukrot, majd összekeverjük a tojással, kakaóporral, sütőporral, sóval, vaníliával és liszttel. A krémsajtos réteghez a krémsajtot habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a vaníliát, tejfölt és tojást. A tetejét gyümölccsel díszítjük, majd sütőben megsütjük. A selymes csokimousse tej nélkül, narancskivonattal készül, különleges és egyszerű változata a hagyományosnak.