A kép forrása: Femina.hu
A mustáros, tejszínes szószban, erdei gombával sült csirkemell amilyen egyszerűen elkészíthető, annyira finom.
A csirkemellet vágd nagyobb szeletekre, szórd meg sóval \u00e9s borssal, locsold meg egy ev\u0151kan\\’l olajjal, \\’es negyed\\’\\’\\’\\’\\’\u00f3r\u00e1ra tedd f\u00e9lre. K\u00f6zben a hagym\u00e1t, a fokhagym\u00e1t \\’\u00e9s a gomb\u00e1t szeleteld fel. Egy serpeny\u0151ben olvassz fel egy ev\u0151kan\u00e1l vajat. S\u00fcsd \u00e1t rajta oldalank\u00e9nt h\u00e1rom-n\u00e9gy perc alatt a csirkemellet, majd sz\u0171r\u0151lap\u00e1ttal szedd ki \\’\u00e9s tedd f\u00e9lre a h\u00faszeleteket. Ugyanabban a serpeny\u0151ben olvassz \u00f6ssze egy \u00fajabb ev\u0151kan\u00e1l vajat \u00e9s olajat. P\u00e1rold rajta \u00fcvegesre a hagym\u00e1t, majd add hozz\u00e1 a gomb\u00e1t \u00e9s a fokhagym\u00e1t. Ezt is s\u00f3zd \\u00e9s borsozd meg, fedd le, \u00e9s f\u0151zd 10-15 percig, am\u00edg a gomba megpuhul \u00e9s levet ereszt. Ekkor tedd vissza bele a csirk\u00e9t. A tejsz\u00ednt keverd el a must\u00e1rral \u00e9s egy csipet szerecsend\u00ed\u00f3val. \u00d6ntsd a tepsibe a h\u00fas \u00e9s a gomba mell\u00e9, keverd el \u00e9s forrald \u00f6ssze.\n\n